Då var det över

Nu är det minsann färdigt med läger för mig i sommar.
Idag avslutades daglägret i Partille och det är faktiskt ganska skönt att det är över! Det var otroligt ansträngande, både psykiskt och fysiskt. Jag tyckte om flera av barnen, men gråter inte över att inte få träffa dem igen. Jag hade trevliga kollegor, de flesta, men även de var människor som jag träffade då och där. Det är väl mest Anders som jag umgicks med och funkade väldigt bra ihop med som jag kommer sakna. Men om Gud vill att vi ska fortsätta lära känna varandra så löser det sig. Men jag är väldigt tacksam över att han var med på lägret. Han har varit en klippa!
Så även om Anders inte kommer läsa detta, så vill jag ändå skänka ett stort tack till honom. Utan dig hade det inte gått..

Nu ska jag vila, tvätta och städa. Ikväll kommer den finaste pojken på besök, och jag vill fortsätta hålla uppe fasaden om att jag är en ordentlig flicka som lever i ett städat hem. Någon gång kommer han att uppleva sanningen, men inte än.. ;)

Mitt i veckab

kaos på jobb...
men vi klarade det!

Träffa Maria och Caroline på stan och åt gott och avslutade med en glass.
Samtal med Markus till alldeles för sent. Men det var så värt det!
Imorgon börjar jag halv 8.
Godnatt gott folk!
Ni är fina!

bad-premiär

Jag badade idag.
Hade råkat lova några barn att jag skulle bada innan denna veckan är slut. Och idag sken solen, och jag tänkte då att det är lika bra att ta det idag när solen sken. vem vet hur vädret kommer vara resten av veckan!
så ja, jag badade idag!
Vi var ute och paddlade kanot med 27 barn och 12 ledare. Ingen trillade in, alla var glada och alla kom med hem. Korvgrillning ute i skogen och lite lekar! Mycket bra!
tre dagar kvar på jobbet. Sen är det dags att byta jobb och byta stad.
Kommer vara i Göteborg över helgerna och i Helsingborg över veckorna.
 
Och på fredag kommer Markus tillbaka kort över helgen från Norge. Längtar så efter att få träffa honom! :)
Nu börjar jag bli trött
Lång dag med jobb, sen teaterrepetititioner, sen en öl... nu är kroppen trött... ;)
 
God natt

Regnet det bara öser ner

Jobbade utomhus i ösregn hela dagen idag. Lagade mat i ösregn under pressening. blött och kallt. men vi överlevde! Hujeda mig!
Imorgon är vi på´t igen!
Heja mig!

Kom och se Apparaten

Alltså, kan butiker göra så fel?
Köpte scenkläder idag.
Behövde en röd BH till scen och köpte då en "två-pack" för 149kr. kändes väldigt värt. Kom hem och upptäcker där att larmtaggen sitter kvar. Hur är det möjligt? Borde inte larmdetektorerna sätta igång då? Och nu måste jag tillbaka till HM och få bort den, för det är ju färgpatroner i för att få bort stöldbegäret. Men kommer de tro mig när jag säger att jag köpt dem redan? Visst, kommer ha med kvitto, men ändå.
och mest bara galet störigt att behöva gå tillbaka och fixa en sån sak. Nåväl nåväl. Får göra det efter jobb imorgon. kommer vara såååå pigg på det då.
 
Men dagen har varit bra. Repeterade med Apparaten. Körde genomdrag av föreställningen. Nu ligger den på 1,5 timme. men det med långsamma repliker, långsamma övergångar mellan scener och sånt. kommer väl bli typ en timme och en kvart lång till slut. Ganska lagom om jag får säga det själv! Det är en bra föreställning. Jag tycker det är roligt igen! Och premiären är framskjuten. istället för om två veckor så är den om typ två månader. TACK FÖR DET.
Nu kan alla sommarjobba med gott samvete och utan stress och press. Skönt. Så början på september är vårt nästa mål! Kommer bli bra!! Så ja, ni vill se oss. det bara är så! Annars blir jag arg!
 
Nu tänker jag att sängen ska besökas inför morgondagens arbete. Det ska regna hela dagen. Vi ska vara ute hela dagen. Jippie..... *Not*
Barnen har varit gnälliga när solen sken, hur tusan kommer de inte reagera då om det regnar hela dagen. Suck suck.
Nåväl. Det e bara att tagga upp och se till att göra sitt bästa!
Heja mig!
 
God natt kära vänner
God natt!

Fint besök

Efter en dag av lite för mycket "the sims 2" spelande (är ju inne på fjärde generationen människor nu...) fick jag trevligt besök av Kristina och Sabina.
Vi satt och snackade om livet och hade mest chill. precis en så kväll jag ville ha helt enkelt.
så jag tackar er så hjärtligt för besöket och hoppas att ni känner er välkomna hit fler gånger. Mitt hem står relativt öppet för besök!!!
Imorgon är det repetition och sedan klädinköp för föreställningen. Ska bli skojsigt.
Livet är helt ok just nu kan jag meddela! :)
 
Kram
Kram
 

Midsommar?

Varför fira midsommar när man kan städa lägenheten och pynta om och få ordentlig ordning på saker och ting. Saker har stått så som jag ställde dem när jag flyttade in, men att de hamnade där då beror på att jag behövde någonstanns snabbt att ställa dem. Nu har jag tid att gå och flytta om och organisera. Packade idag upp det sista dessutom... mina skor (de som jag inte använt) har stått nerpackade fram till idag. Men nu får även de andas lite luft. En hylla kvar, sen börjar här se ut som om det faktiskt går att bo här på riktigt...
(två stora kartonger kvar i en hörna, men de får stå där sålänge, annars ser det så tomt ut i det hörnet. de är "möbler" just nu)
Sen borde jag laga lite mat också. Käns som om det skulle behövas liksom!
Jaa...
Men Glad Midsommar på er!!!
Hoppas ni inte regnar bort!

Saknad...

Jag saknar pojken.
Han som fick för sig att han skulle sommarjobba i Norge i sommar. Och jag förstår det, för lönen är bra.
Men idag är det två veckor sedan vi sågs. Inte så lång tid kan tyckas, men jo...
en lång tid.
Jag hoppas innerligt att han kommer hem över helgen nästa helg. Det hade varit så fantastiskt.
Markus, Jag saknar dig...
 

Innan tre dagar ledigt

Idag och igår var jag noga med att se till att alla barn kom ihåg att dricka mycket, eftersom det var soligt och varmt.
men jag glömde en sak...
Mig själv
Jag drack ingenting idag, på hela dagen. Det är inte helt ok faktiskt. Så nu häller jag i mig vatten här hemma. Kul natt jag kommer få då! :)
Men men. Dagen har varit bra och jobbet gick bra. Men ja, det är grymt skönt att nu vara ledig i tre dagar! Tack för det midsommar! :)

Nu ska jag chilla och vara glad för att klockan inte ringer 05:45 imorgonbitti som det gjorde idag! Det va inte ok...

Trött... jobb... trött

Trött...
Mycket trött. klokan ringer klockan 06.00. Kliver på spårvagnen 07.00. Börjar jobba 08.00. Slutar jobba 16.00.
Imorgon jobbar jag nog till 16.30
Jobbet är inte så roligt heller för den delen. Men det kan bero på kaoset i början av ett ostrukturerat läger i och för sig. Men det är ledare som inte gör det de ska, det är okunskap i hur lägret egentligen fungerar från min sida, det är barn som tycker det vi gör är skittråkigt...
suck
för varje gång jag arbetar med barn så inser jag allt oftare att jag inte vill arbeta med barn i framtiden...
De är så konstiga ibland.

Tur då att man har en fin pojkvän som ringer en så man får prata av sig och bara lyssna på honom lite! Det e bra! :)

Nu ska jag sova...
Godnatt!

Lyckligbrud_89

Hemkommen från konfaläger!
Ett mycket bra läger.
Trevliga konfirmander och fenomenala förstaårsledare! Blev så stolt och glad när jag såg hur de jobbade! Grymt!
Nu tillbaka i Götet för att imorgon jobba i Partille! Ingen rast och ingen ro..
Ska bli spännande.... och grymt läskigt.... vet ingenting om detta lägret ju.... men men. det får gå.

Men bäst av allt är ändå att Markus och jag bestämt oss för att nu officiellt gå ut och berätta att vi kallar varandra för pojk- och flickvän. Ja, Jag är tillsammans med den fina Markus Larsson. Så ser ni mig le fånigt och bara ser lycklig ut, så beror det på att en viss pojke får mig att må väldigt bra! :)
Tycker om dig Markus, i fall du inte visste det! :)

Nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon.
Om jag nu kan sova vill säga! :)

En fin dag innan ett läger

Sova i tid och vara utvilad inför morgondagens läger??
Nej nej!
Dagen har varit full och mycket trevlig!
Planering i kyrkan med musikfrågor och musiksnack
Sen stack jag och Elin ut och red. SÅ HÄRLIGT!
Vi skrittade bara, men ändå. Jag fick röra och sitta på en häst igen. Så himla härligt! Så himla kul! TACK Elin som drog med mig. Jag behövde röra en häst! Och känna att jag fortfarande kan! Det sitter i ryggmärgen! åh, jag vill börja rida igen! :) Varför ska det vara dyrt och ta en massa tid?
Sen kom Alexandra hit, vi skulle ha tjejkväll med tacos och film. Åker till Maxi för att handla, vem springer vi på där om inte Malin. Bjuder in henne också. Som på gamla goda tiden. Blev ingen film, vi behövde prata och bara umgås. Alex e kusin och Malin är vår äldsta vän. min första vän, sen bäbisåldern! :) Fantastisk kväll!

Men nu sitter jag här. och har inte packat inför lägret, som jag åker på 09:00 imorgon.
Jag har inte bokat bussen hem på söndag, som jag MÅSTE göra nu.
Men jag har ju hela natten på mig! Man får ju mycket sömn när man är på läger!
Eller??

ta tag i livet nu!

dagen där mitt emellan något annat

Packe packe packe utklädningslåda å de blir så fint...

Jodå. Packade ner utklädningskläder inför konfaläger. Snackade med Sulle och planerade med Sofia
Åt mat med syster, spelade The sims medeltid! (Awesome!!!), Såg Sverige förlora mot Ukraina i EM, prata med kaninbäbisar, flörta med Totti, bli kallad för "älskling" av Robin som trodde jag va Elin.

En helt ok dag helt enketl.
Imorgon är det sista planeringen innan konfalägret. Tror att detta lägret kommer bli lite kaos... det liksom bara känns lite så! haha. men vi reder ut det! Det bara måste vi. Strular det till sig för mycket får jag ta komandot helt enkelt. Jag är redo för detta!
Ge mig ansvar, jag är gammal och rutinerad nog att ta det!

Nu ska jag sova!
Natti

Söndag i stillhet

Idag = Ingenting.
En ytterst stillsam söndag. Försov mig till kyrkan, läste ut Svärdet och Spiran, Gick promenad med hunden, åt god mat med familjen + Carina och Anita, lekte med kaninungarna och fick se dem dia, spelade Angry Birds, hittade en ny bok att läsa, smsade lite, smörjde in läpparna med en ny salva som verkar fungera och nu ska jag sova...
imorgon ringer klockan 06:10. Ska köra pappa, Carina och Anita till stationen så att de kan påbörja sin tripp till Berlin med jobb. Jag vill också till Berlin. Sen ska jag packa utklädningskläder i kyrkan med Sulle och planera lite undervisningsgrupp med Sofia inför konfalägret.

God natt God natt

En Stillsam dag med GAS

Att sitta i Helsingborg och inte göra så mycket mer än att försöka bli lite frisk innan läger är inte så kul.
Har förkylningsblåsor i munnen och ont i tandköttet... funderar snart på att besöka vårdcentralen... detta börjar bli jobbigt.
men men... ger det nån dag till.. det kan ju bli bättre också. Hoppas på det!
får skölja med nå munvatten eller liknande ikväll innan jag går och lägger mig, kanske kommer svida, men så får det vara. Allt för att få bli frisk innan konfaläger! :)

Sen saknar jag Göteborg lite. Där finns det människor man vill umgås med som sen kommer försvinna från Göteborg under en längre tid. Det är så tråkigt tycker jag... jag gillar sommaren, men sommaren har de senaste året betytt att de människor man umgåtts med under året försvinner iväg runt om i världen. Självklart har jag folk att umgås med här. Men inte alls i samma utsträckning och inte lika självklart på något sätt... tur att jag ska vara både i Helsingborg och Göteborg i Sommar. Då finns chansen att träffa folk lite mer än vanligt.
Men kommer ändå sakna människor. JÄTTEMYCKET!
Kom ihåg det! :)

Nu ska kvällen få fortsätta med ännu mera Galenskaparna/After Shave
De är kungar just nu!
I TV serien "de kallar oss skådisar" tar skådisarna upp klipp som fått betyda mycket för dem. Ett klipp som jag nog skulle visa då är Bossakungen Astor Kvarts från "grisen i säcken". Det är teater på liknande sätt som Galenskaparna som jag vill göra. Jag vill göra humor-teater. Jag vill roa! Det är så! Det är så brilljant! :)
Jag vill Roa!!!
Jag vill syssla med komedi!
Men smart komedi!!!
Med musikalisk komedi!!!
Det vill jag!

Ingenting går upp mot gamla Skåne!

Back in Helsingborg!
Kom hit igår. Hamnade mitt i studentkaoset i stan, och mitt i ösregn. Men far hämtade upp mig och jag kom hem ordentligt.
Kvällen var studentfirande hos Amanda, trevligt! Vi gav bort världens bästa studentpresent. Godis-napp-halsband! och ett kinderägg! Awesome! :)
Men var inte kvar så länge, utan begav oss hemmåt igen efter nån timme. Här hemma snackade jag och syster loss. Man får ju göra det när man inte ses så ofta. Då måste man få prata lite! ;)

Idag börjar planeringen av läger. Ska bli skojsigt! :) Läger är roligt!
iår är jag OLDIE... asså... jag e 8 år äldre än konfirmanderna. och 6 år äldre än den näst äldsta ledaren... ja, det säger väl en del om de övriga ledarna. Menar inte att det är något dåligt, utan mer... var tusan är generationen där emellan??? VAD SYSSLAR NI MED???
Men men
Tur att jag har Sulle på lägret i alla fall
tror jag kommer hänga mest med henne och Kent typ! :)
Kommer högst troligast sitta vid det bordet vid måltiderna hela lägret i alla fall!!!

Men jag är glad! Mycket glad!
På många sätt och vis!
Och på typ alla stadier som finns i livet!
Jag har blivit lycklig igen! Och det är ju bra!
:)
Tack kära du! ;)

Sofia

lite update

möte med skolan i tisdags. Det kändes ändå ganska bra. Det finns hopp liksom
Det som hänt är det att min uppsats blev underkänd, på vad jag anser väldigt orättvisa grunder.
Dels så berättade Pablo mitt betyg inför seminariet - något som han bett om ursäkt för i efterhand, men jag är ändå arg
Sen anser jag att där finns uppsatser som är betydligt sämre än min som får chans till kompletering och liknande för att bli godkännda.
Men efter mötet med studierektor och med min handledare så ska jag nu göra min uppsats till den bästa i hela högen! :)

efter det var det dags för avslutningsfest med historievännerna! VI hängde hemma hos mig och vi var ett härligt gäng på 7 pers här. En väldigt trevlig kväll... mycket schlager och halvdålig pop. Men ack så bra! :)


Markus, Christoffer, Aron, Maria, Safija, Anna och jag.
Kvällen slutade med att Markus, Aron och Maria övernattade här för att vi skulle kunna umgås lite längre. Det var ju trots allt vardag, så bussar och sånt slutade ju gå ganska tidigt. Men ack så trevligt!

igår var det Max som gällde. Och en glass på stan. - jag vet att jag skulle börja leva mer hälsosamt... men det e svårt.... Men nu har jag sagt hejdå till Aron, Maria, Christoffer, Anna och Safija. Vi kommer inte ses på ett tag...
Markus ska jag träffa idag och sen far han till Norge i tre månader. Det är en väldigt lång tid... Kommer bli konstigt att inte träffas så ofta...

Nu ska jag ta hand om den där förbenade förkylningsblåsan jag har på läppen. Den började normalt för knappt två veckor sedan, men nu har den växt och är bara konstig. Var på apoteket igår och köpte en gel som man ska smörja på för att hjälpa till i läkeprocessen...

Och trött är jag.
Otroligt trött...
Kanske för att jag är lite sjuk också...
jag vet inte.

Vänner, något man ska vara rädd om

Jag måste börja tro mer på mig själv och inte låta mitt dåliga självförtroende ta över.
idag vann det lite och jag började tvivla på om det jag ska slåss för imorgon ens är värt att slåss för, han kanske har rätt och är det värt fighten. Då är det bra att ha en far som säger kloka saker, som påpekar att jag minsann gör rätt i att i alla fall försöka. Och att sen få höra samma sak från Markus peppar mig mer och jag tror att jag är redo för att slåss för min sak imorgon.
Fick sen veta av Aron att han minsann suttit och läst lite lagar och grejer för att få full koll på saker och ting.
Tänk vilka människor jag omges av.
Jag inser att mitt i allt det jobbiga, så är jag lyckligt lottad. För folk bryr sig och verkar tycka om mig. Och det är något som jag är otroligt tacksam för.
Vänner är något som man måste vara rädd om, och jag hoppas att ni förstår att jag ställer upp för er också om det behövs! Vi tar hand om varandra!

Ni höjer mitt självförtroende och får mig att må bra! Ni fina människor som jag bara vill krama om hela högen! Ni kanske inte alltid ens vet om vad ni gör med mig. Men det är ni som bygger upp mig. Jag minns ett samtal jag hade med Elina för mer än ett år sedan. Hon ville inte jag skulle bygga upp mig själv och hitta mig själv på en person. Hon ville jag skulle göra det själv. stå på mina egna ben. och det gör jag väl, på sätt och vis. Men jag har en mäng andra som står bredvid mig och hjälper mig, som visar mig nya sidor och hjälper mig hantera dem.
Kan Gud finnas i mina vänner? Självklart.
på något sätt blir det så konkret.
fotspår i sanden (en text som jag inte orkar återbertätta hela... googla) blir liksom på riktigt. När det är som jobbigast i livet, är vännerna där, Gud där, och bär mig. Jag säger inte att mina vänner ÄR Gud, men Gud agerar genom de. Så mina underbara vänner, ni som finns i min närhet, er som jag ringer ibland, vi som kanske hörs alldeles för sällan men som fortsätter att finnas där för varandra, alla ni som får mig att lysa upp när jag ser er.
Det här är till er
Ni är underbara
och jag tycker om er så sjukt mycket
Och tack för allt ni gör för mig!!!
TACK

SÅÅ SÖTA!!

:)

För ett tag sedan lovade jag suprsöta bilder
idag kommer dem
Så söta!!!!







Så himla söta! smalt som smör i solen.
Så där...
där fick ni en 12årig Sofia!!!
Men åhh...
Så söta!

Tröttheten upphöjd i tre

sov typ fyra timmar i natt.
Huvudet hade samtal som var jobbiga och som jag hela tiden lyckades förlora.
Men som tur var så finns det människor som får mig att må bra ändå!
Stack sedan till rep med apparaten. Hade genomdrag idag - första gången utan manus typ. Gick riktigt bra måste jag säga! men ja, efteråt så var jag så himla trött. Behövde inte följa med in till stan för att köpa kostym, utan fick åka hem och vila. Och nog blev det vila alltid.
Somnade och sov i två timmar.
Otroligt skönt, men ändå läskigt när man inte planerar det och helt plötsligt vaknar och inte har en aning om vad klockan är.

men men..
att sova mitt på dagen har sina nackdelar också. gav mig lite ny energi till en tidpunkt då jag inte vill ha energi... nu
Nu skulle jag vilja sova, men vet inte om jag kan...
ska nog se klart Lejonkungen först!
(SÅ BRA FILM!!!! )

Men jo, jag är trött...
så himla trött...


men framförallt
Jag är trött på att vara trött...

såhär dagen efter....

Dagen har varit stillsam med vissa något skrämmande men trevliga aktiviteter mitt på dagen som blev av ytterst spontant. Men sånt e ju också trevligt. träffade lite nya människor och så!

Och kvällen har innehållit kalas hemma hos Isabel som idag fyller 24 år. Tänka sig så trevligt. Tårta i mängder, och fika och spel och prat och skratt. Mycket fin kväll.

nu sitter jag hemma och filosoferar över livet.
Fortfarande relativt energilös efter gårdagens händelse som jag inte vill gå in på än. Men ja, det åt upp all befintlig energi och nu efter en fullspäckad dag så är energin slut... och då behöver man vila.
Blunda lite.

Tänk om allt kunde bli så bra som det var. tänk om!


Blö...

Jag ska vara sansad och inte brusa upp för mycket här...
Men jag kan ändå inte låta bli

Jag har blivit orättvist behandlad och fått slag i ansiktet som jag inte förtjänar
idag är det alldeles för färskt för att jag ska kunna göra något åt det med ett vettigt mentalt tillstånd.
Men nästa vecka ska jag gå till studierektor och göra något åt detta.
Universitetet ska vara rättvist.
Universitetet ska behandla människor och information på samma sätt som alla andra!


Ja, Idag ÄR jag bitter...

Nu är det glass, cola och chips som gäller tillsammans med Let's dance finalen...


Värdelös inledning på sommarlovet.
Kul....


och igår mådde jag så bra! Kan väl säga att jag är fantastiskt glad att jag har människor i mitt liv som tror på mig, håller med mig, tycker om mig och ska kämpa för min sak!!!

RSS 2.0