om jag bara vetat

.....
...
..
.
Jag vet nästan inte vad jag ska säga
Sist ville jag att vi skulle ha en underbar sista tid tillsammans...
Nu är det värre än någonsin och det kan nog inte bli värre. Kommer inte gå in på vad som hände, Men jag vill inte att det ska ha hänt. Vi va en så otroligt tight grupp. Vi hade så otroligt roligt tillsammans. Så otroligt roligt. Inte ska det väl sluta såhär. Inte när det bara är en månad kvar. Vi behövs alla 6. Vi är viktigta allihopa. Och framförallt som betyder ni alla så otroligt mycket för mig. Ni har varit som min familj under detta året och vi måste avsluta som vänner. Vi kan inte avsluta med en konstig stämning där man inte pratar med varandra.
Det som hände va skit. Riktigt illa skit och det borde inte ha hänt. Vi gjorde alla fel. Fruktansvärt mycket fel. men det får inte sluta här. En händelse ska inte få förstöra den vänskap. SÅ SNÄLLA SNÄLLA RÄTTVIS nu löser vi detta.
Jag vill jag vill jag vill att vi ska bli en komplett grupp igen. Jag vill att vi ska tycka om varandra igen. Det vill jag. Men hela mitt hjärta. Så snälla snälla snälla kan vi inte lösa detta.
Jag mår dåligt av att tänka på det, men ändå är det enda jag tänker på. Låt oss snälla snälla snälla lösa det här.


Snälla. kan vi inte komma tillbaka till tiden där vi tyckte om varandra.

RättVis - Jag älskar er! Ni betyder så otroligt mycke!!!!


Time is running out

Tiden går så fruktansvärt fort... man hänger ju inte med längre.
Typ bara en månad kvar av skolan... Shit vad jag kommer sakna allihopa. Det kommer vara grymt skönt att få ledigt, och vi är i behöv av ett uppehåll från varandra. Men att de ska ta slut så snart käns så fel. Vi måste njuta av tiden vi har kvar tillsammans. Det börjar bli lite dålig stämning och jag vill inte att det ska bli så. Får försöka se till att humöret hålls uppe. Det e ju det jag vill. att vi ska fotsätta vara vänner! Hoppas hoppas hoppas att man håller kontakten med någon i alla fall. Annars blir jag väldigt ledsen.
Det ska vara som kvällar då vi va och såg Umbilical brothers på stadsteatern i Helsingborg.
Det va en sån härlig stämning och alla va glada. Sen va det en helt otroligt bra föreställning också. Umbilical Brothers va helt sjukt bra. Fysisk teater och ljudeffekter.. så coolt. Inspirerad att göra själv! Sen efter förställnigen kom de ut i foajen och signerade. och de va pratglada. Väldigt pratglada! så himla kul.
VI flummade mest runder. Va överallt och ingenstanns på samma gång. haha. men tillsist fick vi våra biljetter signerade i alla fall. Jag och Jonas gick fram till shane och och frågade...
"Can you please take a picure of us?"
Så vi har en bild på oss som shane tagit! Haha.. han bara skrattade och deras marknads ansvariga bara tittade på oss och undrade om det inte borde vara tvärt om. haha.. Men vi har även bilder på oss tillsammans med dem!

Men det är den stämningen jag e ute efter. Den positiva känslan. Vi måste ha mer av den. Måste jobba skitmycket för att få upp den. Jag ska försöka slita som ett djur. Jag vill att folk ska må bra!


Lite bilder från Umbilicals...


Jag och Jonas va grymt flummiga hela kvällen


Roy höll på att kissa på sig när han fick träffa sina stora idoler!


Bilden som shane tog!! (mycket fin bild måste jag säga)


Jag fick en puss av the Umbilical Brothers!!! (sen ser jag ganska störd ut, men det får jag leva med)


Emma och Emanuel är också väldigt normala... Haha!!

Det va allt för denna gången!
Njut av livet och ta hand om er!!
Kramar

Påsklov

Yes. Haft påsklov nu i några dagar, eller ja, i typ en vecka. Skolan börjar imorgon igen. Saknar dem!
vad har man hittat på under lovet då?
Jo, den första söndagen så inventerade jag på ett företag i Helsingborg. Skojsigt att räkna skruv och annat. sen for vi till stugan på kvällen. Jobbade i växjö mån-ons. Spelade full och glad 19 åring som stod och drack starköl halv 9 på morgonen. ljus framtid för dem asså. Jobbade tillsammans med Elin (syrran) och Jonas (från klassen) skoj att jobba med dem. Men man undrade lite vad man sysslade på måndag morgon när klockan ringde 05.45 och man hade lov. Men det va lite pengar i alla fall. mycket bra att ha!
Måndagkväll spelade HIF mot IFK. vi såg matchen på Harrys och jag och pappa e ju HIF'are och Jonas är IFK'are. Kul med lite kamp inom gruppen också! Slog inte vad denna gången. vågade inte. Rädd att förlora. Men jag ångrar det idag. HIF vann med 2-0. Men men. Jonas sa inte så mycket mer den kvällen. haha. Men men. Det va tre roliga dagar.
Åkte hem onsdagkväll - sov. Träffade Johanna, Josefin och Emma på torsdagen. Va hemma hos Emma och lagade mat och snackade. Trevligt. Åkte tillbaka till stugan i fredags för att fira påsk. Skönt med några avslappnande dagar. Sov mycket. väldigt mycket. promenerade i skogen. Åkte hem igen lördag eftermiddag.
Söndag - påskdagen!
Kristus är Uppstånden!!!!
Han är uppstånden, han lever och graven den är tom!
Kyrkan på morgonen. Träffade Jenny som kommit hem från en lång vistelse i Indien. mycket mycket skoj att träffa henne igen!
Idag åt jag frukost hemma hos josefin för att säga hejdå till Johanna som åker tillbaka till stockholm. Trevligt och gott med pannkakor.
Så nu sitter man här. Storstädning av rummet. Tar lite paus nu för att orka fortsätta. Det tar sin lilla tid att städa. Men med rätt musik så gå det bra!! Mycket muse faktiskt! Härligt!

So long! och glad påsk!

matchen mellan HIF och IFK
Matchen mellan HIF och IFK på Harry's i växjö!

RSS 2.0