inget spec...

Ännu en arbetsvecka är över. Är ju trots allt ledig varje fredag. ganska skönt måste jag säga! synd bara att det inte ger några pengar.. I Onsdes på Sopplunchen dök Farmor och Sven upp. Jättekul!! jag blev mycket glad! Sen på eftermiddagen så skulle jag ha öppna... 24 mammor/pappor och 31 Barn - Själv.... Himla tur att Mia höll i musiken, för jag hade banne mig inte hållt i sångstunden helt själv denna gången. Men allt gick bra och jag klarade av det!

Imorgon e det Ug. Ska bli kul. kent ska hålla i bibelstudie! Spännande! :) Sen ska David och Daniel från lerberget också komma och hälsa på. Mycket kul ju! Kul om vi kan starta ett litet sammarbete med dem! Skulle vara jättekul! Hoppas det kommer mycket folk imorgon! Och att folk e pepp på att stanna länge. för det e jag. Riktigt pepp. Får ju sova lördag morgon...

Woho!
Nä, nu ska jag gå och lägga mig. e ganska trött faktist!
Sussa sött!

Börja om från början...

...börja om på nytt!
Jaha, då ska man försöka sig på detta igen!

Jobb idag, allt gick bra! vi tittade på "den bästa sommaren" på Surf. Uppskattat! Jag e mycket bra på att planera måste jag säga!

Efter jobb träffa jag frida. Cyklade hem till mig i ösregn. kul ju! Sen kollade vi på den oklippta versionen av konfafilmen. så otroligt rolig! Bästa är ändå när Feffe pratar i sömnen, så himla klockrent! Asgarvarar varje gång!
Saknar verkligen konfalägret. Det va så roligt! Ser fram emot nästa så sjukt mycket. Kommer bli skitkul! Så underbara människor!

Nä, nu ska jag snart gå och sova. Jobb imorgon också ju! Även om jag har sovmorgon till 13.00. Inte helt fel, fast jag får ju mindre pengar då. Men man kan ju inte få allt.

Vi ses nästa gång!

RSS 2.0