1a Advent

Jaha. då närmar man sig Julen med stormsteg. Det går för fort. Gillar Julen och gillar advent, men gillar inte att det går så fort. Bara tre veckor kvar av terminen. Det går för fort, jag vill njuta mycket mer än vad jag gör. Hur ska jag göra det? Jag vill minnas detta året med mycket glädje och värme, och det kommer jag göra. men jag vill liksom ja, njuta mer nu.

idag va det Gudstjänst. Mycket folk i kyrkan. Grymt mycket folk i kyrkan. Men det e ju bara kul. Kvällen innan hade Sundsgården folket pratat om att komma till Olof. Så de fick info om busstider och liknande, men sen i morse så smsa jag för att höra om de skulle komma eller inte. Fick som svar att de inte kommer för det blev för sent. Jaha ja. Men jag stack till kyrkan ändå.
Då, typ 5 min innan det börjar så ser jag Emanuel i dörren, och Clara och Jonas. Nej men titta, de skojade med mig. Så ja, det va kul att de kom. Bra Gudstjänst. Gospelkören gjorde kanske inte sitt bästa framträdande direkt. Men Kent höll en bra predikan! Lovsångerna va bra! Härlig känsla över huvudtaget! Och ja, De gillade kyrkan!
Kul, Hoppas de vill komma fler gånger! Emanuel lät pepp på det i alla fall.

Nej nu måste jag ta tag i läxan som vi fick av Lottie. Ta ett konstverk och gestalta det. Hur, Åhh.. jag vet inte. Flummigt flummigt men ja. det måste göras. Har lite tankar på vad jag kan göra men inget konkret och Lottie vill ha något genomtänkt. Måste börja med det nu. Tiden rinner iväg...
Stress! Jobbigt...

Lev väl!
Och gott nytt år!

Helg

Ja, då va det helg. Lördag. Lugnt och skönt. Sova lite kanske?
Gick en runda på stan med Josefin idag. Så kul att träffa henne igen. Vi träffas lite för lite måste jag säga. Så det va kul att få snacka av sig lite.
Imorgon är det första advent. Mycket folk i kyrkan med andra ord. Men det e kul...

Shit, är inte skrivsugen. vet inte varför jag skriver då...
bye bye

skolan

Ja, vad säger man. spenderar väldigt mycket tid i skolan. Det blir så ibland helt enkelt. Inte för att vi har så mycket att göra i skolan (eller jo, det har vi, men jag inser inte det riktigt än) Men jag är där helt enkelt. Hänger där tillsammans med så sjukt sköna människor. Somnade i soffan i lägenheten idag. Den e så skön att sova i. Vaknade och såg att jag inte va ensam. Oscar, Roy och Clara sov de också. Haha. Härlig syn.
tittade på Sugen på kärlek idag. Bra. Kul. Tycker om att se andras produktioner. Mår bra av det!
Vill också iväg och spela nu. Men det är inte förän nästa vecka som vi får åka iväg. Åka till viebäck. kul!
Vill spela mer nu!
Ja.
Inge vidare vettigt att prata om idag. Sovmorgon imorgon. Börjar inte förän 10.00 Woho. Då ska vi gå från Sundsgården till Rauskyrka för att vara med på nån samling med hela skolan. Hoppas det e bra väder. Vill inte ut och gå i ösregn.
Sen ska jag och Jonas kolla efter vad det är som är fel med vår projektor/dator eller något. Vi vill inte att bilden ska vara grön i alla fall. Det är faktum.
Sen ska jag göra läxan som Lottie gav oss. Har ideér på vad jag ska göra faktiskt. imopnerad av mig själv åter igen.
Nä, om man skulle ta och komma i säng i tid idag och gå och lägga sig nu. Ja!
Bye bye!

Glädje

Ja! Man får lov att glädjas över småsaker.
Fick min Ipod idag. Glad över det.
Sitter och leker med den nu. Och jag får det att fungera. Ganska nöjd med mig själv måste jag säga ändå!
Så ja. Nu tillhör jag folket som äger en Ipod. Ipod Nano blev det, med inbyggd filmkamera.
Tog den Röda. Den e ju (product) Red märk. Bra. En del av priset går till AIDS arbete i Afrika! Kanon!
Vilken Irländare var med och startade upp den organisation tro?
Min käre vän Bono kanske.
Rätt Gissat!
Så ja. Så ligger det till nu.

Idag hade vi karaktärsarbete. Kul. Körde en improvisation med Anna. Kul, men ganska jobbig. Men Tim var väldigt förtjust i alla fall. det e ju bra det. E läraren nöjd så måste det ju vara bra. Eller?  
Imorgon käns som en hyffsat meningslös dag. men ja. det får ju funka ändå. Eller? Kom igång i typ 2 timmar med Jovanna sen e det luciaträning.. sen typ slutar vi förutom att vi ska disskutera vår spökrunda. aa. kul dag ju. men jo, det e kul att vara på skolan. Så det gör inget. Ska se föreställnig på kvällen sen också så. det e ju kul! ¨

tar emot blommor

Tar emot blommor erfter föreställningen på Dunkers!

Tack!
Det är allt jag vill säga till alla människor runt omkring mig. Tack!
Ni gör mitt liv mycket bättre! Ni är så fina!


Lite bilder och så

Ja!
Det är väl dags att det kommer lite bilder från skolan, Turnén och Kabaré Rättvis!
Mycket nöje!
Detta är Kärlek!
hela kabare rättvis. Bea, jag, frida, Peyman, Joelle och Jonas 
Hela Kabaré Rättvis. Bea, Jag, Frida, Peyman, Joelle och Jonas
Familjen Rättvis
Familjen Rättvis (I'm a crazy mum)
Oktoberbad

Sista September bestämde vi oss för att bada. Kallt men uppfriskande
emiljensen dikten
Leker lite gravid. Kul. Jonas är den mest hysteriska pappa jag någonsin träffat.

Detta va lite bilder. Mer kommer så småningom. Nu har vi en veckas paus från Turnéandet. Ganska skönt faktiskt. Varit intensiva veckor nu. Idag va vi faktiskt lediga hela dagen. Inte helt fel det heller. Imorgon bär det av tillbaka till skolan. improvisationslektioner och Scenisk gestaltning. Hur knäckt kommer man vara imorgon... det e frågan. Men Lotties lektioner har förmågan att ta musten ur en. Så skönt. Lite läskigt så öppen man blir, men ack så skönt. Man måste våga lita på varandra liksom!

Lev väl!

Ohh. Just ja. Beställde en Ipod idag. Kommer antagligen på onsdag! Äntligen!

Så välkomen till världen, för den behöver dig och du behöver bli en del av den!


Turné

Kabare rättvis har varit iväg på Turné. Grymt kul.
konstiga arrangörer men vi hade kul som grupp i alla fall. Jag tycker verkligen om min grupp. Kabaré rättvis är så himla bra. Jonas, Peyman, Joelle, Bea och Frida ni är så grymt härliga att ha och göra med! Tack!
Imorgon är man ledig, och oj vad jag ska vara ledig imorgon. Inte göra någonting. Bara ta det lugnt. Softa.
På måndag är det skola igen!

Natti Natti

Dags igen!

Då var det dags igen!
Börja bloggandet.
Kommer på varje gång jag börjar blogga igen att jag faktiskt tycker om det!
Det är kul att få blogga och skriva av sig! Borde göra det ännu mer!

Går nu på Sundsgården
Teater på Turné! Och vi är nu igång med Turnéandet. Premiären va i fredags i Malmö på kraftstationen, i tisdags åkte vi till Oskarshamn, spelade där i onsdags, igår va vi lediga. Idag har vi byggt scen på Dunkers, imorgon spelar vi på dunkers. På Söndag åker vi till Karlshamn, på månag åker vi till ädelfors, tisdag spelning i Ädelfors, Onsdag har vi två spelningar i Kristianstad, på Torsdag åker vi till Norberg på fredag är det spelning i Norberg... Ja, mycket nästa vecka! vill ha mer!

Så fruktansvärt roligt är det!

Älskar min skola!

Nice too be back!

Bye bye

RSS 2.0