ett läger!

Jaha ja!
Konfalägret är som sagt över
och det kan sammanfattas ungefär såhär
"JESUS, man kan inte stava Jesus utan J, för det blir Esus" Sjungande högt, galet och falskt... gjort i flera år, aldrig blivit nån grej innan, men i år... i år blev det värsta grejen... förstår inte vad skillnaden jag gjorde iår...
annars var det fullt av:
flugor, myggbett, fika, rolig bibelgrupp, fantastisk undervisningsgrupp, mat i massor, ordvitsar, midsommardans, föräldradag, märkliga kläder, huvudansvar på vandring, samtal, frågor, oväntad träff av pappa, annanaspaj, hjärtrum, drama, herrgårdsfest, såpfotboll, konfaspel, ösregn, stekande sol och mycket mycket mer!

Fint var det i alla fall
och nu ska jag sova och bekämpa den där envisa förkylningen
På lördag är det konfirmation!
Sussa sött!

ute ur bubblan

hemma och tillbaka till verkligheten.
Ute u r bubblan
dock är bubblan helt underbar.
Sjukt roligt konfaläger iår. Konfirmander som var villiga att diskutera. Konfirmander som ville prata och veta mer.
Min bibelgrupp och min undervisningsgrupp!
Magiskt!
Fantastiskt!
mer kommer när jag vilat!

ordentligt Förkyld har jag hunnit bli också!

dags för avfärd


Det mesta är packat, humöret är på topp och det regnar ute. En väldigt bra start på årets konfirmationsläger. Halv 6 ikväll lämnar jag huset för 12 dagar på fina sörgården. Nu går tankarna på om jag fått med mig allt, om allt är under kontroll, men jag antar att det löser sig ändå. På ett eller annat sätt. Gud är god, och det här är ju trots allt hans läger, så han kommer nog göra det bästa av sitvationen. det tror jag! Det är nu det handlar om att falla. Allt kommer ordna sig till det bästa om man bara lyssnar på Gud. (otroligt lätt att säga, galet mycket svårare att göra)

let it rain, open the floodgates of heaven

Det kommer nu bli uppehåll på bloggen fram till den 29 juni då jag trillar hem igen. Bara så att ni vet! Jag skulle dock tycka det vore kul och få höra av folk på telefon. Kanske inte svarar direkt när ni ringer/sms'ar eftersom telefonen kommer ligga på rummet hela tiden. Men glädjen över att se att det finns liv utanför lägerbubblan kommer vara härlig, och jag kommer ringa upp/svara när jag får tid. Jag ska ta mig tid! Så tveka inte att höra av er. och ni behöver inte ha något vettigt att säga. prata kan man alltid göra!
Känn er välkomna att höra av er!!!

Nu ska det sista packas.
Att åka till Sörgården är som att åka hem


3 skåningar & 1 dansk

Vet ni, vet ni, vet ni vem jag träffade idag?
Jo, ingen mindre än den fina Lina Sandström! Hon kom till Helsingborg för en hel helgs tävling i orientering som så roligt heter "3skåningar och 1 dansk". Varför? tre av deltävlingarna går i Helsingborg, en i helsingör. därför.
Men hon va här, och jag åkte ut till tävlingsplatsen för att uppleva min första orienteringstävling. det var lite småtrevligt. Man har ju ingen aning om vad som händer ute på banan. Men jag stod vid sista kontrollen tillsammans med Linas lillasyster och hejade fram Lina när hon tillslut kom.
Hon var lite besviken, för hon hade missat lite. men jag var nöjd med henne ändå (sen okej, vad vet jag om orientering, men men).
Det var så kul att få höra, se och röra vid en hjälmaredare igen efter tre veckor utan något sådant.
mer ska det minsan bli! så det så!
Nu måste jag sova.
Imorgon är det dags för färd till Sörgården och konfaläger
Dock lär jag ge en lägesrapport imorgon innan jag åker!
bara så att ni vet!
Åh Lina. tack!




Lina in action vid sista kontrollen! Heja heja!

skrattattack!

jobb o jobb
sjunga "sitta här och gunga" med mera. diska, fika, packa utklädningskläder, skriva medlemsmatrikel, kopiera papper i mängder. skratta och prata med Sulle. En bra arbetsdag! tycker vi om!
sen träffade jag Emma idag. underbara Emma från Sundsgården.
Åh det är så kul att träffa folk man saknar.
Fikade på Ebbas, åt tills vi var proppmätta. gick och satte oss på en bänk vid konsul olssons plats och satt där i några timmar och bara pratade. Det var så roligt och så mysigt, Åh jag gillar henne! Hon e bra!
Sa hejdå, vi ses nästa termin - eftersom hon ska upp till östersund och jobba hela sommaren.
kommer hem och ringer den fantastiska Ylva. Skönt att höra hennes röst igen!
Ylva, du är saknad! väldigt saknad! De talas för mycket skånska här nere, behöver mottvikten med den underbara norrlänska dialekten! prat om livet och sommaren. och prat om hösten!
Det kommer lösa sig, på ett eller annat sätt. det vill jag lova!
Sen fick jag ett antal skratt-attacker tillsammans med Elin. Vi satt och kollade på roliga felskrivningar, särskrivningar och skyltar på internett.
Bäst var frågan (som fått med sig ett "n" för mycket)

"Har du kastat du grannen?"

svaren blev då helt underbara. 

-Ja, den ligger på altanen
-Nej, inte än, ska göra det nästa helg
-Nä, på söndag eller måndag åker den ut
-Ja nu ligger den ute i skogen
-Nej, jag klippte den i bitar och la i påsar.
 

framförallt så fick det sista svaret oss att nästan gråta av skratt. tror att tröttheten kom ikapp. men ack.
tog mig faktiskt friheten att sova en kvart i Elins säng sen. Men nu sparakde hon ut mig och tyckte jag kunde sova i min egen säng. Antar att hon har rätt. Så.
Nu ska jag besöka min egna säng och sova i den.

Imorgon träffar jag Lina! underbara Lina! Saknaden är stor!

inför konfirmandläger

jojo.
Idag har det fixats och donats, planerats och grejats.
Färdig med planeringen för undervisningsgrupperna. Tror det kan bli riktigt bra iår. Vi kör på (eller försöker i alla fall) kreativt lärande. Lärande lekar, spex och lite drama. Sen måste man ju snacka också. men det gör jag med glädje. De andras uppgift är att se till när jag snacka för mycket och konfirmanderna ser ut som om de helst vill sjunka ner genom stolen. Ska försöka undvika det.
Sen är introlekarna klara. Så nu kan lägret komma igång bra och roligt! Det är alltid bra! Även sammarbetsövningarna är färdiga. Och där gick planeringen fort vill jag säga. Ideérna sprutade fram och vi har nog program för över 2 timmar. Med andra ord. vi kanske till och med får ta bort grejer, för att det tar för lång tid. Så ska det vara att hålla i program.
Bibelskattjakten är färdig. Vet inte om det är bra eller Kul. Men det är ett första gången test. Funkar det, kan man använda den igen!
Nu ska saker och ting bara kopieras och tryckas ut. Sen så tror jag att vi är färdiga att sätta igång! Så det så! Woho! Nu kör vi!
E ändå ganska taggad på läger.
inte så mycket än, men sen vet jag att det kommer mer och mer när man kommer upp dit.
Sörgården
På lördag kommer jag!

sysselsätt mig!

just nu har vi världens långsammaste internet hemma.
Ingenting fungerar.
Det är långsamt, försvinner lite då och då, och nåde om man skulle få för sig att vara två uppkopplade samtidigt. Då vet ni. Då laggar det totalt.
visserligen är det bra, för då får man möjlighet att göra andra saker..
HA
som vad
satt visserligen idag med ett avslutningshäfte till konfirmanderna.
Ganska roligt. nu ska det bara skrivas ut och kompieras och häftas. Men det kan nog bli riktigt bra! eller ja, det är något i alla fall. inte haft ett sådant häfte sen jag konfirmerades. Så det ska bli spännande och se reaktionen på det.
annars e jag grymt dålig på att sysselsätta mig. Satt med lite foton. Bestämde vilka från Hjälmaredsåret som ska framkallas. Det blir en del. Annars sitter jag där. På min rumpa och tittar. tittar på en datorskärm och undrar vad jag håller på med.
jag måste ut och socialisera mig. Kan inte sitta här hela tiden.
Imorgon ska jag tack och lov träffa folk. Ska planera lite konfaläger i olika grupper. Alltid något.
Och på torsdag ska jag först jobba, sen träffa Emma (från Sundsgården) Så då har jag ju något inbokat.
Kan det bero på att folk var så nära hela tiden på hjälmared som gör att jag e sämst på att ta kontakt med folk nu. Eller har jag alltid varit såhär dålig på det?
Suck suck
Jaja...
Det blir väl bättre sen efter lägret hoppas jag.
Ska försöka planera in en Stockholmsresa nån gång sen också. Kan tycka att det är dags att se Johannas nya lägenhet. kanske kan ta och passa på och hälsa på folk i den trakten om de kan, har tid och vill träffa mig då. När jag ändå är där liksom. jaja. Det kommer när det kommer.
Nu tänkte jag sitta och titta på ett word-dokument och se om det går att formulera ord idag. Skulle vara grymt kul om det gick i alla fall!

tack och hej!

(ska snart träffa Lina också!! Oh jag längtar till fredag)

måndag

måndag
Jobb i förmiddags. sjunga "dansa lilla nallebjörn" och andra spännande sånger. Funderar på om jag ska slänga in en önskesång själv på torsdag och fråga om de vill sjunga Ylle då. kanske inte går igenom eftersom inte alla hört denna fantastiska sång. jaja
sen togs det lugnt länge länge. satt och funderade lite på konfalägret. kanske ska ta och sätta ihop ett avslutningshäfte. Om jag hittar något bra att fylla det med.
Sen blev det HIF-GAIS... 1-1.... inte helt ok. men men. Det kan inte alltid gå bra. HIF har svårt mot GAIS. inte för att det är en undanflykt, mer ett konstaterande.
Sen Age of empires II med syster
sen blev vi trötta och bestämde oss för att nu ska vi nog sova lite.

Idag har jag inte hunnit tänka så mycket mer.
Bara så att ni vet.
hejdåhejdå

om att få ner bilder till ord

Ibland hoppar inspirationen till.
det är lite läskigt, men det gäller att hänga med.
När man känner för att öppna ett worddokument och bara låta orden komma.
Jag vet väldigt sällan vad det är. Och väldigt sällan blir det något specifikt, men det är ändå tankar som dyker upp. Det är figurer, kläder, händelser, namn... problemet är bara att jag ser det i huvudet. Jag ser det, men det går inte och beskriva. tror det är därför som jag aldrig blir nöjd med något jag skriver. För det blir inte alls som i mitt huvud. Där har jag en bild av hur människor ser ut, omgivningar, historier innan och efter. Och när orden kommer ner på papper och jag läser det, så försvinner känslan. det är inte längre där. och musiken måste spelas, musiken som bygger upp hela scenen i huvudet. Musiken som skapar scenen. Så fort låten är slut försvinner bilden och det går inte längre att få upp den.
Det går inte heller att lyssna om på låten, för den ger fortfarande ingen förklaring till före och efter. bara precis de minuterna som finns. som spelas om och om igen.
lyssna på U2's zooropa och försök hänga med i historien...

medelålders kvinna. går längs en väg i ett villaområde en tidig morgon. ca 05.00. minen är tom, blicken är tom. röda converce, jeans, blond. kommer till ett hus, kollar mot dörren, tar en olåst cykel, tittar mot dörren igen, cyklar iväg. ut ur bostadsområdet. Ner mot stan. ner mot havet, cyklar längs kusten, ut ur staden. fortfarande inte en min. stannar, slänger cykeln i ett dike, springer ner till havet, ut på en brygga, vinden tar tag i håret, en utandning, slänger sig i vattnet. flyter med vågorna. går sakta upp på land. vrider lite lätt ur kläderna, tar av sig de blöta skorna och bär dem, går till en busshållplats och sätter sig och väntar på bussen.

Där har ni 6 minuter film i mitt huvud. Men jag förstår inte varför. Det är obegripligt, men det snurrar i mitt huvud när jag hör låten. VARFÖR? Hur kan jag använda det. Jag vet ingenting om kvinnan, ingen historia inte ens ett namn. det bara är där. (och nej, inte alltid när jag lyssnar på låten, men när jag får inspirations kickar så dyker filmerna upp) under låten Pride är det tillexempel en tjej som ligger på en säng och försöker formulera ett tal, ganska ointresant historia, för det är det enda som händer...

Och ikväll var en sån inspirationskick. Då jag bara vill skriva.. Men det blir inget. för det försvinner lika fort igen. kanske skulle skriva utan musik. Hmm?
Nåja, tyckte ni skulle få veta.
så om jag ibland beter mig underligt (utöver det vanliga då) så vet ni varför.

tack tack

Maffia, igen

Ännu en gång får Maffia vara rubrik...
För den här kaninen altså.
Nu när vi är hemma i Helsingborg så tyckte vi att Maffia skulle få sitta i en stor och fin bur/hage med gräs och annat trevligt för kaniner. en sur granne i form av Yra och frisk skånsk luft. det tog henne mindre än en timme att lista ut hur man hoppade ut ur buren. rymmde några gånger. vi la på galler på de flesta ställen, trodde det var frid och fröjd. Men morgonen därpå satt hon inte i sin bur. hur länge har hon varit försvunnen? Var är hon? Ingen som vet. Jag och Elin gick på jakt. tre timmar senare ser syster henne under en buske i trädgården. Alltd närmre än vad man tror. satte henne i en annan bur, mycket mindre, inget gräs och ensam. Mycket tråkigare, men rymmningssäker.
idag var pappa med på projekt "stänga in Maffia". Det spikades och hammrades och byggdes ett ordentligt tak på Maffias bur där inga luckor ut till friheten fanns. Vilket projekt. Men nu, nu skulle hon vara ordentligt instängd.
och hon satt där, hela dagen och hela kvällen. Men sen nu när jag och Elin skulle ut och utfodra djuren (vi har en tendens att göra det runt 24.00 varje dag) så var Maffias bur tom. IGEN.....
Suck.
Taket var kompakt, orört, oförändrat, helt... säg vad ni vill. men kaninuslingen har lyckats ta sig ut. Fråga mig inte hur. Väggarna är hela och inga hål i marken. med andra ord, ingen väg ut. Ändå... ändå...
Tack och lov är det ett riktigt matvrak och hon hörde att vi kom med matpåsar och skuttade glatt fram till oss från grannens trädgård.
Så ännu en kväll sitter hon i den "tråkiga" buren. Men där är hon i alla fall instängd. Tar hon sig ut från den här. Då ger jag upp.
Till alla er som tvivlar
Underskatta aldrig en kanins intelligens...
Belgiska jättar (rasen) kan hoppa - tro inget annat - högt





(bara fyra månader gammal, redan mycket större än övriga kaniner hemma. slutvikt på 6-7 kg)

saknaden gör sig påminnd.

En dag då jag lever i saknad.
En dag då tiden från Hjälmared gjorde sig ordentligt påminnd. Varför kan jag inte riktigt svara på. Men något gjorde att stunderna efter aftonbönerna i kapellet när många står samlade utanför och pratar och har roligt dök upp i huvudet och sa att de här människorna, dem e bra. Riktigt bra. Ta vara på dem!
Så ja, jag har en hyffsat sentimenatal dag idag.
Trots detta har det jobbats. Som rattfylla igen.
Åskan som var över Växjö i natt gjorde sig påminnd genom trötthet. Men jag klarade av att jobba, och det är lika roligt alltid. Tog och sov nästan två timmar i Elins säng sen innan vi åkte hem.
Men nu sitter jag hemma i Helsingborg, suckar lite och lever i saknad.
Det är sånna här dagar som jag tror Ylva skulle kunna slå mig med en kudde och säga åt mig att inte leva för mycket i det förflutna. Det är bra att minnas, men inte bli för uppslukad av det hela.
Aja...
Ska försöka ta igen sömnen som försvann i natt genom att sova ordentligt i natt...

Inge vidare roligt idag
Ber om ursäkt för övertråkiga inlägg
(säger lite om energinivån på mig bara)
Natt

Maffia

Elin har en udda kanin måste jag säga. Maffia...
Käre tid. vilken kanin.
Hon är ju väldigt söt och väldigt rolig (ibland) men hon e märklig.
Springer runt här nu i Elins rum och får värsta glädjefnatten hela tiden.
Rutinrundan är upp i soffan, runt mig och ner på golvet igen.
Sen igen, och igen och igen.
Nu blev hon trött och la sig ner...
Sover gör hon också.
Sover och drömmer. Aldrig sett en kanin som sover så som hon... fantastiskt.
Dagen i övrigt har varit bra. Idag fick jag spela vittne istället för rattfylla. Inte alls lika aktiv som om det är fylla, men skönt med lite lugn och ro också. Men dagen idag var också varm. Det var sol och det blir lite jobbigt att vara i solen. Och fortfarande helt slut efter gårdagens sol som knäckte oss helt. Så idag söktes skuggan upp. Varje ledig sekund spenderades i bilen. Men men, imorgon - halvdag - som rattfull... sen hem och softa i Helsingborg igen.
jaja. ikväll ska det kollas på ice age!
Härligt.
Mer tankar kring livet när jag kommer hem och inte behöver sitta barnvakt åt en über leksugen kanin.

Sol

Sol sol sol
Värme...
Svett
Härligt att jobba utomhus men det e varmt.
men roligt.
Solen tog hårt på oss alla, så Elin har just nu däckat i sängen. Får sova solbrännan av sig innan jag väcker henne inför matlagning. Funderar på att sova lite jag med.
Det e varmt.

"mer av dig"

Varför är jag ensam hemma när det är ett stort åskväder påväg mot en.
Varför är jag åskrädd vilket bara gör det ännu värre...
Mor och far kommer i natt nån gång... om de kan landa nu när det här vädret drar in över danmark och skåne.
Och imorgon ska jag köra till Växjö för tre dagars jobb.

Fick en länk till en låt av Petter idag
"mer av dig" med Joakim & Joel.
Fantastisk låt, och fantastisk video.
Och så bra textrader

Det vore kanske bättre om du inte var på låssas, om du var en riktig tjej som jag inte hittat på
Det vore kanske bättre om du inte var på låssas, Men jag gillar dig ändå...

Det stämmer liksom ganska bra på hur min värld fungerar också. (inte tjej då, utan kille) Bygger upp en bild av perfekta killen, men han e ju bara påhittad. Ibland tror jag att "rätt" kille finns närmre än jag tror, ska bara inse det eller tillåta mig själv att känna saker. och våga ta tag i saker. Jag kanske ska sluta vänta på att han dyker upp och tar tag i allt. Det kanske är dags för mig att ta tag i det själv. Frågan är bara hur. Spännande ämne.

Ahhh... det börjar blinka till på himlen nu... åskan är nära nu. väntar bara på förstan knallen... Åhh... varför när jag ska sova.
Taskigt. Riktigt taskigt.

En bra helg helt enkelt

En helg med en massa kära återseenden.
Josan som är tillbaka från Tanzania. Joelle som jag inte sett på länge. Peppe, David, Ingrid, Roy, Oscar, Emma. En massa Sundsgården folk som fortfarande är fantastiska vänner, och som ska fortsätta vara så.
Hade Jonas boeende i huset och det har därför inte blivit nått bloggande. Kände att jag hade viktigare saker för mig än att sitta här.
men det var en bra helg
Först stack jag och Jonas till grytan för att träffa joelle. I grytan va det nån märklig "tack för att ni städar Helsingborg-festival". Ganska värdelös men ändå. Melody Club spelade. Publiken var opepp. Sen var där även en tävling om helsingborgs maskot. HJÄLP. Så hemskt. Återkommande dessutom. Skulle det bli tågaborgs Elefanten, Kärlekstunnan eller Candymannen. Äh, det var mest hemskt. Men men
sen blev det överraskningsfest för David. Riktigt roligt!
En bra kväll med lite öl och gott sällskap!
sen en chilldag på söndagen med Jonas och Joelle. Gudstjänst, film, mat sen iväg och kolla Glimåkra Gospelkör. De var galet bra! Oj så roligt det var! Grymt kul.
Det var en grymt bra helg helt enkelt. Grymt bra! Jag är så glad att jag fick träffa dessa människorna igen. Ni är fantastiska! Försöka ses lite oftare kanske? Ja tack!
tack tack!

Livets väg

jag börjar tro att livet är komplicerat
(jo grattis sherlock säger kanske ni, men det är bara något som slog mig nu)
Eller om det är för att jag sysslesatt mig aldeles för lite den här dagen som gör att huvudet satts i märkliga tankebanor.
Men jag började fundera på en lektion vi hade på Hjälmared.
Om hur vår livs väg ser ut, om den vore en vanlig väg.
Då svarade jag att den var som en 70 landsväg på den skånska landsbygden. det svänger lite hit och lite dit, går lite upp och lite ner, men det är bara fält överallt så man ser långt fram hur vägen kommer se ut.
Idag slog det mig att så ser inte alls min väg ut. Jag tror det är så jag vill att min väg ser ut, men den ser verkligen inte ut så.
jag har ingen aning om vad som händer bakom nästa kurva. Ingen aning. och det svänger nog mer än en landsväg. Jag börjar mer och mer fundera på om jag är en skogsväg där vad som helst kan hända. ingen vet riktigt. Men det är också det som är tjusningen med att köra på vägen, att man kan mötas av otroligt vacker natur. 
Sen började jag fundera på Guds väg för oss. 
Är den redan utlagd så att Gud vet precis vad som kommer hända längre fram. Eller jobbar han på den undertiden man kör. Jag har alltid tänkt att Gud har en väg, ett mål, som han tänkt föra oss till. Och att vi ibland väljer att ta andra vägar, men då hjälper Han en bara tillbaka på den vägen som Han valt. 
Men om det är så, så blir det hela lite mer tråkigt, och lite märkligt. Eller jag vet inte. men jag får inte ritkigt ihop det. Vad händer då med den fria viljan som vi pratar så mycket om.
Jag börjar mer och mer tänka att Gud kanske bygger vägen tillsammans med en. Att han sitter med en i bilen och diskuterar vägval, och hjälper och stöttar en i de beslut man tar. Att man har en fri vilja, och man kan välja att leva livet tillsammans med Gud.
Därför är livet lite knepigt, för framtiden är kanske inte färdiglagd åt en. Gud vet kanske inte heller vad som finns i framtiden för oss. Men han vandrar vid vår sida och underlättar vägvalen för oss, ger oss tips och idéer. Och skulle vi välja en dålig väg som bara leder till problem. så hjälper han oss snabbt att hitta en mysigare stig någon annanstanns. Det gäller bara att vi är villiga att ta råd från honom.
ähh...
vet inte om det är brist på sällskap idag eller tiden på dygnet nu som gör att tankarna sätter igång.
Dock skulle det vara skönt att bara få sitta i en grupp och prata med människor om det här igen. Om ni bara visste hur mycket jag växt under det här året, och hur mycket jag faktiskt börjat tänka på tron, och inte bara köper allt, utan frågar...
Och i sommar ska jag ännu en gång få äran att väcka tankar hos 14åringar.
Det ser jag fram emot.
Nu ska jag sova!

Om dagboksläsande

Hittade min gamla dagbok från 2003-2008. rolig läsning må jag säga. Ojoj. Ganska patetiskt också. Men det bjuder jag på. eller ja, bjuder på vet jag ju inte. men det var rolig läsning i alla fall!
Så tips för er som för dagbok där ute i världen.
Hitta era gamla, och läs dem!
Har ni tur så kommer ni gapskratta åt er själva!! :)

ack du grymma värld

Så var den här dagen över
Dagen då jag arbetade som rattfyllerist som kört in i ett träd i låg hastighet - ingen skada.
Och studenterna ska lära sig ta andningsprov så jag fick blåsa. Och hur gör man för att mätaren ska visa att man är påverkad utan att man är det? Jo, man tar en klunk lättöl, har kvar den i munnen fram till dess att de börjar prata med en och man blir tvungen att svara, då sväljer man. Förhoppningsvis låter studenterna en blåsa i manicken ganska snart efter detta och resultatet kommer då bli positivt.
Med andra ord något att tänka på för alla er som tänker att ni kan köra trots att ni bara druckit en Lättöl. Den ger utslag i några minuter efter det att ni druckit den.
men ändå soft jobb man har. Man chillar lite i gräset i väntan på polisen. tar en klunk öl (fortfarande lättöl, inget märkvärdigt) pratar med polisen, nekar till brott och tar det allmänt lugnt. Mellan patrullerna sitter man i solen och bränner sig i ansiktet. Sen efter jobb bråkar man med en godisautomat som snodde 15 spänn av mig utan att ge mig något. hemfärden får med andra ord ske utan godis. kör hem med ipods musik på hög volym, sjungande och skrålande. Beställer Pizza, kollar på Grey's anatomy. Funderar på livet, skriver lite tankar som finns i huvudet och suckar över att rummet ser ut som det gör, men inser också att jag har aldeles för mycket grejer för att allt ska få plats. och börjar överväga att låta vissa saker vara kvar i lådor.

Äh, det är en spännande värld vi lever i. alltid något nytt...
Fick höra en spännande men tragisk nyhet som skulle passa vår nystartade grupp väldigt bra
Gruppen är HOP - Hjälmareds Olykliga poeter
Titeln talar för sig själv. Och innehållet är ångest, misär och sorg.
Idag fick jag veta att en travhäst var dopad och att man funnit medel som är Ångestnedsättande - för människor. Då undrar jag vad det är för hemska människor som väljer att ge hästan dessa preparat. om den nu har ångest, LÅT DEN HA DET! Ångest är något bra, och vackert (Eller)
jaja

förkylning som kommer och berättar att den finns genom feber och täppt näsa.
Tänker kurera genom VVV. Värme, Vila, Vätska.
Sleep thight!

RSS 2.0