Fredag... tror jag

Jag har tapppat uppfattningen om vilken dag det är. vilken tid på dygnet det är. Det är så mycket hela tiden. Denna veckan har spenderats i verkstaden på skolan. Byggt och byggt och byggt. Målat och stått i. Idag blev förhoppningsvis lådorna klara. Hoppas hoppas. Även om det varit väldigt skoj att fixa dem. Man lär sig mycket nytt när man håller på så. Spännande spännande. Igår kom jag hem typ halv 11... idag kom jag hem halv 10... ja, mycket som händer. Sen e man ju inte ledig i helgen heler. Rep hel hela helgen. Ska bli otroligt roligt och väldigt välbehövligt, men tanke på att vi har publikrep nästa vecka. Gahh.. det e väldigt snart det! så ja, vi behöver all den tid vi kan få!
Så vi kommer jobba in i det sista innan lovet. minsan. Sen sticker vi och åker lite skidor i Hemavan. skoj skoj. Sen e det några dagar kvar innan premiären.

Nä, ska upp tidigt imorgon. 09.00 ska man vara på skolan igen!

kolla även in
www.teaterarken.blogg.se

Bye!


Tiden går så fort

Det är inte klokt asså
vecka 5 e slut. vecka 5 e slut. Eller ja, asså skolvecka.
Vecka 7 har vi publikrep. Vecka 7 ska vi alltså vara berädda att köra brottstycken för människor. Idag fick vi upp halva vår scen. Den e inte klar. Mer som ska fixas. Kläder. rekvesita. Repa repa repa. Jag tror i alla fall att jag kan alla mina repliker. När vi repat nu har det gått bra!
Men shit. om två veckor ska vi köra inför publik. Det e så galet snart. sen e det sportlov, sen vecka 9 e det premiär. Himla tur att vi har rephelg nästa helg. Skolan hela helgen då. Kommer att behövas, ja. Kommer att vara kul. typ bara vi på skolan (förutom internatarna då) men det e så kul. Jag tycker om rephelger. Me like!

Spelningen i Kristinehamn gick bra. Det gick mycket bra att köra upp. Var i en grymt härlig lokal. en riktig teatersal med grymt trevlig personal som va väldigt hjälpsamma. Fick en del strul med tekniken, men fick hjälp av den trevliga personalen (dock blev vi lite lurade, men det är en annan grej) Gjorde en väldigt bra föreställning. Hade en sjukt bra publik. Trevlig stämning i gruppen. Tog en Öl på hotellet kvällen innan. Mysigt mysigt!
Sen körde vi hem i snöstorm. Det gick bra. Tog lite längre tid, för det va halt och lite besvärligt att köra, men Jonas grejade det bra! Sladdade bara en gång, å andra sidan va det ganska mycket läskigare den gången. men men.

Men ja, det är detta som mitt liv består av nu. Sundsgården och repetitoner. Det e kul. Jag njuter av att umgås med dessa människorna. De är så fruktansvärt härliga. Och ja, jag vet att jag säger det typ varje gång. men jag menar det.

Some photos today...

Rep, rep och rep. Magnus e tuff, men bra!

Fråga inte vad jag tänker, men något försöker jag förklara

Måste bara berätta om Hotellet i Kristinehamn. Vädigt fint hotell och vi hade fått varsitt enkelrum. Vilken lyx. Och inget rum var det andra likt. Väldigt trevliga, Men, i mitt rum fanns duschen i hallen. Väldigt skumt. Inte i badrummet utan direkt innanför dörren. Blev väldigt konfunderad över det och pratade mycket om min dusch. Men ja, det e inte många som kan säga att de har duschat i hallen, Jag kan säga det! Hahah

Ha nu ett underbart liv!
Och kolla gärna in www.teaterarken.blogg.se

See you later!


Måndag kväll/natt

Japps!
Här sitter man klockan halv 12 på natten till tisdag. Mycket som ska fixas här hemma nu när mor och far inte är hemma. Tvätt, mat, hund, plugg, städ, post. allt ska göras... Sen ska man hinna packa inför imorgon också!
Imorgon är det dags igen för turné! vi åker till kristinehamn imorgonförmiddag. Dags att spela Rätt Vis igen! Längtar lite ja!
I skolan idag hade vi fys med magnus. Typ inga där. Sugen gruppen skulle inte vara där för de hade produktion. Men från RättVis va vi bara 2. Jag och Jonas, Frida va sjuk, Peyman skadad och Bea och chochos tåg va inställda. Av pedagogerna va emma sjuk och david tog en promenad. Varför nästan ingen från aspen va där vet jag inte, men allt som allt så va vi 6 stycken på fysen idag. 6 av 23. Haha.. ganska imponerade nästan. Sen va det impro, sen scenisk gestaltning sen produktion. Sista scenen kom idag! Den e bra! Den e mycket bra! Vi övade igenom våra scener. Jag görde therese scener i Emanuels rum för att få rätt känsla på det hela. Kul. Nu vet man vart han bor någonstanns, inte vetat det innan. annars va det mest text rep. plugg plugg och plugg. men jag tror att jag kan alla mina repliker nu. tror det i alla fall.

Nu är en sån tid då jag borde gott och lagt mig. För allt är klart. Packat färdigt det som jag ska ha med mig imorgon. Behöver inte så mycket. ska bo på hotell! Woho! enkelrum. Det ni!

Jaja!
Bild idag?
Ja, klart
fått lite nya bilder från Bea. De vill man ju lägga in!
Kalas!

Ehm, ja, vi är normala... tror jag

Me in action. sätter ljuset

Japps!
RättVis!
Betyder så sjukt mycket!
Ni e grymma!
Tack!

Nu ska jag sova!
God natt!


RSS 2.0