Ont... det gör ont

Gråter
Tårar
Tiden är över
igår åkte alla hem. Alla som inte bor i Helsingborg. Det gjorde ont. Det gör Ont. Tänker på dem och blir ledsen. Vi kommer aldrig träffas som klass igen. Vissa av dem kommer jag kanske aldrig träffa igen. Det gör ont. 
Men det e värre med vissa än med andra
Jonas... Jag saknar dig redan så sjukligt mycket. Du är bäst, Så enkelt är det. Man kan snacka med dig, man e avslappnad med dig. Jag har kommit så himla nära dig detta året, och nu är du flera timmar bort. Det käns inte rättvist. Jag kommer komma till Västerås i sommar. Tro inget annat. Jag kommer!  
Clara...Du fantastiska tjej. Du är en pärla ut i fingetopparna. En helt fantastik tjej som jag tycker så sjukt mycket om. Du ska veta hur mycket du betyder för mig. Du är underbar. Kommer jobba hårt för att hålla kontakten med dig. Detta är bara början!
Emma... Du är så glad och så härlig att snacka med. Du är dig själv och är trygg i dig själv. Det gör mig trygg. Jag vet var jag har dig och det får mig att må bra! Kommer förhoppningsvis träffada dig mycket i framtiden!!

Ni är så många fler. Hela rättvis tillexempel. Men jag kan inte skriva upp saker om hela klassen

Men
Bea, Chocho, Frida, Peyman, Peppe, Oscar, Carro, Emanuel, Anna, Ingrid, Micke, Roy, Victor, Maria, Andrea, Stina, David!
Fantastiska människor!

Jag älskar er!

Tack för ett underbart år på sundsgården!!!!
Sofia

RSS 2.0