trött trött trött

Behöver inte säga mycket mer. Är så fruktansvärt trött. Igen.
Igår började vi 8.30 som vanligt, hade forumspels genrep, sen vid 1 for vi till växjö. kom fram strax efter 3 och började rigga. Underbar lokal, härligt bemötande och otroligt god mat. 18.30 hade vi spelning. Fantastisk spelning. Det va nog en av våra bästa spelningar. Tycker verkligen verkligen om Rätt vis. Det är en så rolig föreställning och igår va det helt hysteriskt. Vi hade så otroligt mycket energi och gav verkligen allt. Det va en bra dag. Sen hade vi bra samtal med dem efteråt. Riggade ner och klarade det på ca 45 min trots att vi va en person mindre. Starkt jobbat av oss! vi är grymma. Sen reste vi hem typ 21.30. Körde och lämnade av Bea hemma hos sig och åkte mot sundsgården. Framme ca 00.30. Packade in allt sen sa vi god natt...
Jag gick upp och la mig i Sundvik... (vår teater sal)
yes, jag sov i skolan i natt...
Var tvungen att gå upp halv 8, för kvart över 8 skulle vi till åstorp. Så har varit där hela dagen., Haft en workshop med ett gäng 6'e klassare där. Spännande dag. men man e ganska trött nu.
Ska nog sova snart... e trött...

Men vill dock säga att jag har hittat min "tankeplats". En underbar plats att bara sitta på och tänka. Utsikt över havet och väldigt fint att bara vara. Tycker mycket om den.

so long my friends!!


Det snurrar i min skalle

Jag gjorde upp en eld för dig
och nu brinner hela skogen
Nu vet jag vad du kommer och säj
och det käns som första gången

kom vi visar dem att det e vi
men det visste alla redan
ut springer du iväg med mig
jag hörde hur dem sjunger

som att allting redan va bestämt
som att jorden går runt solen
vem hade kunnat ta din plats
han finns ju bara ute

dom pratar om nått underbart
jag e där jag kan berätta
stort, större än jag nånsin trott
det snurrar i min skalle

Livet, framtiden... vad ska man göra egentligen? det finns så mycket som man skulle kunna göra. så mycket som man vill göra, men vem vet vad man ska göra. Åhh... livet. Ska man gå ett år till på sundsgården? ska man läsa till Teaterpedagog? det betyder att man stannar ett år till i Helsingborg. Tycker om Helsingborg, det är inte det jag säger. Men borde kanske ta och testa på livet någon annan stanns. nånstanns där mor och far inte är så nära tills hands. För att leva lite själv. borde kanske. Men det e så mycket som man borde.  Skulle kanske ta och fara utomlands och jobba lite? testa på det? eller bara plugga något annat någon annan stanns. Åhhh...
vet inte. vet inte alls vad jag vill göra med mitt liv. otroligt jobbigt

bye bye!
Ska söka lite jobb nu

virus x2

Min dator strejkar... mindre kul...
nått antivirusprogram som fått för sig att det vill instalera sig på min dator och bestämt sig för att stänga ner alla andra program som jag har uppe. Suck Suck Suck... Pappa kommer hem imorgon. då får han fixa det. Så länge sitter man vid "stora" datorn som man alltid satt vid innan... saknat den lite. haha.
Men ja, min kropp strejkar lite den med. Fick några dagar då det inte var så mycket att göra och man kunde slappna av... DÅ... blev jag lite sjuk. Antagligen haft en förkylning i typ 2 veckor som inte fått lov att bryta ut. Nu blev jag sjuk. jaja. lika bra att få det överstökat. kan man ju vara frisk och köra med nya tag nästa vecka. Woho!
Så ja, igår va första gången jag missade en dag i skolan. förhoppningsvis de enda dagen jag kommer missa. Planerar inte att bli sjuk eller något annat fler gånger så.

Jag e sjuk shoppingsugen... men har inga pengar. Jag vill vill vill köpa in nya kläder men har inte råd. Åhh.. grymt jobbigt. Vad hände med alla de pengar jag hade ett tag. Saknar dem... vill köpa skor, klänningar, kjolar, toppar, jeans, allt.. åhh.. jag vill ha ha ha. Inte bra.

Yepp... imorgon e det impro igen. skoj skoj. kort dag. typ. antagligen en massa att göra ändå. men ja. på schemat e det en kort dag. Sen vet man ju aldrig.

så. tråk inlägg som antagligen ingen läser.
Bye bye!
no pic's today!

you shine like gold in the air of summer

fantastisk låttext tycker jag.
Kings of convinience. Underbar musik!
Men jag kan känna igen mig i den beskrivningen idag. Tog en promenad hem från kyrkan. En lite längre promenad, i solsken och vår. Underbart! Gick med ett leende på läpparna hela tiden. Det va så många vårtecken. Killar som spelade basket, barn på lekplatsen, en man på in-lines, barnvagnar, fågelkvitter, pojkar som spelade fotboll. VÅR! Jag struntar i att det bara är 5 grader. Så länge solen skiner är det ingen fara. snön smälter sakta bort. Åhh... kan man vara annat än glad? det undrar jag.
Haft en sundsgården fri helg. Inte träffat någon från sundsgården. Ganska skönt faktiskt. Inte för att jag tycker illa om de men mest för att jag träffat de varje dag i över en månads tid. Vill inte tröttna på dem.

I fredags gick vi ut och tog en öl. haha. En öl, underbart uttryck. Slå mig Gul och blå hade premiär och de tänkte fira med en öl och vi andra blev inbjudna. Va ju bara tänkt som en eftermiddagsgrej, Så 4 träffades vi på telegrafen. Det blev lite mer än en öl och klockan rann iväg lite. Men det var så roligt! hade mycket skoj. Vilken otroligt härlig klass jag går i. Blev väldigt glada, men inte mer än att det gick att kontrollera. sist kvar va jag, emanuel, caroline, Roy och fulvio. Trevligt sällskap. Sen åkte vi hem ungefär lagom till alla andra skulle ut. tog bussen hem vid 10. Underbart. Det va som sagt en mycket trevlig kväll! Gör gärna om fler gånger.

Imorgon är det spelning i Malmö. Hoppas att allt funkar imorgon. Trött på all teknik som strular nu. Vill bara att det funkar. Rätt Vis imorgon. Saknar den lite. Rättvis e så rolig att köra liksom. Härligt att köra!
Aja

Ni missar inte www.teaterarken.blogg.se hoppas jag! Där kan man läsa om alla våra gruppers små äventyr! In och läs med er... och sök till Sundsgården! Det är värt det!
Bye bye!

Lite bilder från Hemavan. håll tillgodo!








PREMIÄR!!!

Igår va det premiär för Brottstycken. Va i Vetlanda och spelade för en konfirmandgrupp. Och ja, vad är en premiär utan de del problem...
Kom dit och märkte att vi hade fel 3-fas sladdar med oss... jippie. Jonas fick köra in och köpa en konverterare. Så det löste sig.. Sen la fjärrkontrollen av. Suck.. vad gör vi. Peyman stack in och köpte nya batterier, hjälpte inte. Ringde magnus. han visste inte vad vi skulle göra. fick köra det manuelt. vilket betyder att någon måste springa av scenen hela tiden. men det gick det med. Så med tanke på omständigheterna så gjorde vi en sjukt bra spelning. Vi va grymma. och det var roligt! Mycket roligt! Vill spela brottstycken på fler ställen. Så köp in oss!! kom igen!
jaja.
trevlig dag va det i alla fall. Nu e det helg och man e lite ledig.. wow.. konstig känsla.
Har tyvärr inga bilder från premiären,

men ha en bra dag!
och lev väl!

Hemavan

Yes.
Vi kom hem hela och glada, men oj vilket äventyr det va.
Ett äventyr inte räknade med.
Uppresan gick bra ända till Umeå, Där skulle vi fixa med kylarvätskan, så att den skulle klara av kylan.. och då började problemen... vattnet i kylarsystemet frös till is. Motern blev överhettad... fastnade på en mack i Umeå i typ 4 timmar. Kom iväg vid 12 på natten. då körde vi inte till hemavan utan till skelefteå eftersom Jonas snälla farbror lät oss sova hos honom. kom dit vid halv 2 på natten, då va det framdukat med mackor och the och bäddade madrasser på ovanvåningen. Så snällt. Morgonen därpå (förmiddag/eftermiddag, vaknade vid halv 12 resp. halv2) startade inte bilen. Battreiet hade laddat ur.. shit, vad gör vi. Vi är fast långt långt hemifrån, Men vi får hjälp av snälla farbror. Får stanna en natt till medans batteriet laddas. Så måndagmorgon kommer vi iväg.

framme i Hemavan vid 4. Tar oss upp till stugan. Mysig... mycket snö. Snö och snö överallt. Kommer i ordning och allt är bra. Dagen därpå vaknar vi. -28 grader ute. kallt. Bilen är död. Suck. Kommer inte iväg. Bestämmer oss för att leka i snön. Gör det i nån timme. Får hjälp med att få igång bilen. men då är det för sent att åka till backen. låter bilen stå igång hela natten. Går och lägger oss... vaknar nästa morgon av att det är allmänt kallt. Emanuelt går till bilen och kollar så att allt funkar. Roy går för att koka the. Upptäcker ett strömavbrott... suck.. ingen värme i stugan. stannar i sovrummet där det är ganska varmt. får reda på att hela storumans komun, tärnaby och hemavan är utan el. 3600 hushåll, därbland vi. I sovrummt går temperaturen ner till 14 grader. i övriga stugan sjunker den till 7 grader. Strömmen kommer tillbaka. Sticker till bilen. Får igång bilen åker till backen, hyr grejer. Kommer iväg och får åka ca 1 timme innan liftarna stänger. Lär joelle och Clara att åka skidor. Kul.
Torsdag, bilen sått igång hela natten så den funkar. kommer till backen. fantastiskt väder. Solen skiner, underbara backar. Skitbra dag. Efter en dag i backen åkte vi till simhallen... och duschade. Eftersom duschen i stugan inte funka så va det så otroligt skönt att få göra det. Inte duschat på nästan en vecka.. äklig va man... så oj vad skönt det va.
Fredag morgon... bilen är död. Igen... Suck. Men fick hjälp av våra grannar norrmänen. fick igång bilen. åkte till backen. Fick ytterligare en härlig dag i backen. kallt och snö. men skönt. Kvällsåkning. Fantastisk kvällsåkning. åkte till 20 i 8. glad. Lämnade tillbaka grejerna.
Lördag, städade och påbörjade resan hemmåt. Kommer sakna. Det va härligt att vara där. Gör gärna om det. Men med mer planering kring bil m.m
Kom till västerås lördag kväll, sov hos jonas. körde vidare till Helsingborg. Kom hem 8 igår. trött... är otroligt trött.
men ja. trots alla problem så va det en lyckad resa. Ångrar den inte en sekund. Filmtiteln skulle vara "vi hade i alla fall varandra".... haha...

En sång som representerar resan.

"För vi har kastat alla sorger bakom vår rygg
och vi ser dem inte mer och vi ser dem inte mer
för vi har kastat alla sorger bakom vår rygg
och vi ser dem inte mer och vi ser dem inte mer

Jag jag e lycklig, jag e lycklig
måndag, tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag
jag e lycklig, jag e lycklig
långa veckan ut"

Fint! mycket fint.

det härliga gänget
Jonas, Roy, Emanuel, Clara, jag och Joelle

tack och hej!
(fler bilder finns på facebook)
och glöm inte att kolla in www.teaterarken.blogg.se

RSS 2.0