WOho!

JAAA!!!
Idag fick jag biljetter till U2 på Ullevi 31 Juli!
Som jag längtar! Vilken sommar det kommer bli!
Först konfaläger, sen U2. Love it!
Visst, fick skitplatser, kunde fått skitbra platser.. men jag får i alla fall se dem!
Äntligen!
Mina stora idoler...
Jag ska äntligen få se dem!
U2 in my heart!
Love
No line on the horizon!
Bye bye!


U2 kommer till Sverige

JAA!!!
31 juli kommer de till ullevi!!!
Åhh jag ska göra allt för att få tag på biljetter! Måste ju se dem! älskar dem!
Vi nån hänga med och se U2 så säg til...
Åhhh...
ja!! älskar U2!
Lyssnar på skivan nu! Den e  så bra!

pojkar små...

Börjar undra om jag verkligen e så bra på det här med att blogga? Eller så e det bara för att jag verkligen inte har något att berätta.
Men men
Har nog inte berättat om kaninungen vi har fått. han/hon blir två vecor på onsdag. Så himla söt. Idag börjar man se en antydan till att ögonen snart kommer öppnas. :) Kick off heter den!
Och Pixie har blivit hur social som helst. Så söt hon också! Imorgon ska jag ta en bild på den lille. måste följa barndommen noga! haha :)

Träffade trevliga killar i kyrkan idag. Typ 20-25 års åldern skulle jag tro. Himla trevliga. tyvärr så va två av dem bara på besök, de kom nån stanns från småland. Men den ena bor i helsingborg och e ganska nyinflyttad. man kanske kan få honom att komma till Olof fler gånger. och få honom att ta med sig sina kompisar nån mer gång. Den ena av dem funderade faktiskt på att gå teaterlinjen på Sundsgården. Det gör ju jag med. Skulle vara kul om man kunde gå typ i samma klass som han. haha... lite spännande. Men ja.
Vet inte om jag kommer träffa dem fler gånger... men det va en trevlig kyrkfika i vilket fall som. Synd bara att det där himla teammötet va tvunget att komma då... så jag va tvungen att gå mitt i allt ihopa. jätte tråkigt. annars kunde man ju fått typ mail, tele nr eller något liknande... vet inte ens om de har typ facebook. eftersom jag inte fick några efternamn så...
Ahh..
Aja, får väl helt enkelt lita på Gud att om han vill att vi ska umgås så kommer vi att träffas igen!
Tror jag ska be om det. För jag behöver träffa lite fler äldre killar... hur trevliga alla än är i kyrkan så är de alla yngre, jag behöver nån äldre... förr trodde jag inte jag va så beroende av det, men nu märker jag det mer och mer. Jag trivs så himla bra med äldre killar. har förvånandsvärt nog inte svårt att prata med dem. Jag menar nu satt vi och fikade med tre helt främmande människor och jag pratade på. Fast det va faktiskt himla skönt att frida va med. Det va hon som bjöd in dem till bordet. och hon såg även till att det aldrig va så där pinsamt tyst.
Åhhh.. ja, jag måste ta bättre vara på min vänskap med frida. hon är en helt underbar person, och jag tror inte att jag visar det mycket nog. Ska nog ringa henne i veckan bara för att små snacka lite. kanske fråga om hon har lust att hitta på något. För jag gillar frida!

Nä, nu ska jag sova.

Dagens låttips: The call - Regina Spektor

Sussa sött!

Kärlek, kärlek. äkta kärlek

Åh käre tid vilken kärlek jag känner
Inte för någon person i min närhet, Utan U2. Wow.
Jag har gillat dem länge, men nu har det gått från vänskap till kärlek. Nya skivan är så underbart bra. Eller i början tyckte jag inte det, men sen lyssnar jag mer och mer på den. och den blir bara bättre och bättre för varje sekund.
Låtarna som Magnificent, I'll go cracy if I don't go cracy tonight, no line on the horizon, m.m är magiska. Bono är ett geni!
Vilken kärlek.. Nu har jag bara en super önskan att få se dem live också! när den dagen kommer kommer jag vara så lycklig. SÅ otroligt lycklig att det inte kommer finnas ord för det.
Åh. ja, det finns verkligen en förklaring till varför U2 är så stora som dem är. De är bäst helt enkelt! 
Love them! 

Åhh...
dagens låt tips -  vad som hellst med U2 

RSS 2.0