Påskdagen

Han är uppstånden, han lever
och graven den är tom
Han är uppstånden, han lever
och vi har själva mött honom
Jesus, vår frälsare
har gett oss evigt liv
han vunnit seger över döden
Jesus har gjort allting nytt
Han som var död, han lever
han vann en evig seger
HAN LEVER!!!!


Det är något visst med Påskdagen må jag säga. Det är en så himla fin Gudstjänst i S:t Olof så jag blir aldeles glad innombords liksom! Och mackor OCH tårta till fika, vad mer kan man begära. Prata lite UG med Sara, Ida, Jossan och Sofia, jamma loss på pianot och sjunga och dansa. Fantastiskt.

Sen fotboll. Hemmapremiär mot Elfsborg! slutresultat 2-1. Men det var en fruktansvärt jobbig match att titta på. kunde ha slutat lite hur som hellst. Men tack och lov att vi har en fantastisk målgörare i Finbogasong (finne) och klipporna Lindström, chrisse och Pär Hansson! Men vi vann, det är det viktiga. tre sköna poäng efter första omgångens förlust! Nu är vi åter påväg mot ett SM-Guld!

Sen fika/öl med Jossan, Johanna och pojkvännen Magnus på café viva och Mezo. Fantastsikt fint. Pappa säger att det är något unikt att hålla kontakten med sina gamla grundskolevänner. Är det sant? Är det unikt? jag tror inte det. Är det så för er?

Den här kvällen är slut och imorgon ska det skrivas lite hemtenta och fikas lite med Julia. Kommer bli en trevlig dag det med!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0