utlovade bilder

Lovade bilder från Dyrön - Och Sofia håller vad hon lovar!


Ylva var duktig och lagade mat!

Norrläningarna har lärt sig en ny sak om vårt vackra land. Det finns faktiskt Krabbor, Sjöstjärnor, maneter och havet kan vara riktigt salt!

Påbörjade vår vandring längsmed klippona!

På kvällen lektes det lekar! Petter, Jonathan, Sindi och Frida

Medans vi väntade på båten tyckte Hanna att vi skulle hoppa lite hopprep. Jag chillade mest och tittade på. Kul ändå!

Båten påväg hem. Petter, Anna, Ann och Rebecka! Ett grymt härligt dygn!


Idag har skolan kommit igång på riktigt och nu gäller vårt schema fullt ut! konstigt att vara tillbaka i skolbänken. Även om det är lite nya ämnen mot vad man läst innan. Kommunikation. Tror jag kommer bli ett grymt intresant ämne. Lite av det man jobbat med på sundsgården. En mild variant av scenisk gestaltning och utan repetitiongame. Men lite så.
Reflektion och tolkning kommer nog bli svårare. Måste man ransaka sig själv mycket mer och det är lite jobbigt. Men nyttigt.
Promenerade med Petter, Ylva och Sindi efter maten innan lektionen med Jonthan och Nya testamentet. Passa på att vara ute i det fina vädret när vi för en gångs skull har sol!
Efter skolan startade vi även upp vår kör. 7 tjejer i klassen som ska sjunga lite tillsammans under året. Härligt att hålla det vid liv! Sen har kvällen spederats på bryggan där vi pratat och njutit av solen! Härligt!
Nu är det snart dags för kvällsmässa.
Jaja.
Bye bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0