Klass dagar

Igår åkte bibelklassen 10/11 till Dyrön för att ha en mysig stund tillsammans. Och mysigt blev det.
Vandrade på klippor i några timmar, åt god mat, lekte lekar där jag, oscar och Annie va lek ledare. Succé! Efter det var det dags för Bastubad! Va lite skeptisk, men ville vara med ändå. Och det va roligt. vi va typ 15 pers som bastade. Hade ordlekar och annat skoj medans vi svettades tillsammans. när det blev för varmt gick man ut och slängde sig i det svala havet. Fantastiskt!
Dock en jobbig sak på resan. vi hade "klassråd" där Jonathan utsåg mig till ordförande... varför kan man fråga sig. Vi skulle sedan välja representanter till alla olika råd som finns på skolan. Och ingen ville sitta i elevrådet. Jag hade bestämt mig redan innan att jag vill inte sitta med i det rådet. men mitt tålamod tog slut när vi suttit tysta hur länge som helst. Så helt plötsligt säger jag... "Ja, men jag tar väl det då"
Bra med en representant som inte vill.. Men jag ska gå in för det helhjärtat ändå. Sitter man där så sitter man där.
Idag vaknade vi vid halv 9, åt frukost, sen hade vi meditation/morgonbön ute på klipporna, sen vandrade vi en sväng igen. Sjukt mysigt. Hittade en sandstrand. (ja, havet och stränder är det jag kommer sakna mest detta året) sen åt vi och packade ihop oss för hemfärd. Mycket trevlig lite resa. Härlig klass man går i också!

Sen nu har vi varit i hallen och spelat lite basket och fotboll.. SJukt svettig nu. Ska duscha. Sen bär det av till Sockerbitana för spelkväll! skoj skoj!

Bilder kommer imorgon!

kram kram

Kommentarer
Postat av: Bea

Men underbara Sofia, varför har du aldrig nämnt att du har en blogg?? Eller så har du det och förvirrad och glömsk som jag är så har jag totalt glömt bort det :P



Saknade dig i måndags, önskade att alla kunde varit där.

2010-09-02 @ 16:55:15
URL: http://beabrownie.blogg.se/
Postat av: Amanda B

Hej Sofia! Kul att du har det bra på bibelskolan, fast saknar dig i Helsingborg. Du är inte ensam av att få en roll som du inte vill ha. Anders Wikander tycker att jag ska sitta i Culturas skolråd fast jag själv är lite tveksam till det. Ingen annan vill så jag får nog ta rollen endå. Ha det jättefint !!



Ps. Bra blogg ;) .ds

2010-09-02 @ 19:24:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0