Öppen scen och påfyllnad av andlig bägare!

Slisk Sofia Idag...
Riktigt obehagligt.. Men allt för konsten. OCH, Ingen i gruppen kom ihåg att ta med sig kamera. Så det finns inga bildbevis... MEN, kan föklara lite
Sofia är lindad platt (igen) över det har hon nätlinne... Och inget mer. Hon målar hår på bröstet och raggarsträng vid naveln. Hon har peruk (typ beatles frissa) ifyllda ögonbryn och mega fule musstachen. Så otroligt snygg! Eller inte. Men så kan det gå.

Och idag var en glad dag. Vi pratade igår om vår andliga bägare och vad som får den att fyllas. Idag fylldes den. Vi hade bra lektion med Jonathan. Vi pratade om Josef (som är min favorit historia i bibeln) med Hanna, vi spelade innebandy på idrotten. Gick från idrotten och njöt av stillheten och vädren. nån minusgrad, frost, sjön ligger spegelblank. Underbart. Njjöt. Öppen scen. Backstreet boys. Snacka skojsnack med Ann på scen (som blommade ut otroligt bra!!) Plocka ihop och leka med lamporna igen! (var även jag som fick rikta ljuset inför kvällen - så ni som var där, hoppas ni la märke till den fina ljussättningen) Lekte Serdinen i kavaljersflygeln. Mörkt men fantastiskt roligt! Hittade Martin... och med lite mer mod hade jag hittat Oscar under den andra omgången - men han satt på världens läskigaste plats... usch usch... Men ojoj vad kul!

Nu är en bra dag slut, och om 20 min ska jag ligga i min säng!
Sov så gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0